Bliv Bivenlig

04.05.2019

(Billedet er lånt fra opslag af Marie Behrens)

Bliv Bivenlig

Torsdag den 9. maj kl 19 i Gjern Kultur-og Idrætscenter, fortæller Nicolai om sine erfaringer med forberedelse af jorden, inden der såes frø der vokser op og sætter bivenlige blomster.

Desværre har bierne det svært, og der er behov for, at vi alle gør en indsats for at hjælpe bierne. Derfor vil Nicolai give forskellige eksempler på , hvordan du kan hjælpe bierne:

  • Så og plant bivenligt
  • Klip bivenligt
  • Skab bivenlig plads

Endvidere fortæller Nicolai om hvilke frøblandinger der er bedst at vælge, så bierne kan samle mest muligt pollen og nektar.Hvilke frøblandinger giver et blomsterflor til glæde for bierne længst muligt og helst sidst på sæsonen, hvor der ikke er så meget andet at trække på.

Af hensyn til kaffen er der tilmelding til Poul Fjeldsted på mail fjeldstedpoul@gmail.com eller tlf. 23218994 senest tirsdag den 7. maj.

Del dette indlæg

Nyeste indlæg:

Oxalsyre, gløgg og æbleskiver

 Søndag den 10. december kl. 10 behandler vi bierne i skolebigården med oxalsyre.Behandlingen med oxalsyre gennemgåes og vises i praksis. Medlemmer der ønsker det, kan bestille

Læs mere »

Æblepressedag

Som det fremgår af vores kalender, har der været planlagt æblepressedag forskellige steder i Favrskov kommune her i efteråret. I et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening,

Læs mere »