Datoer for Skolebigården 2016

16.04.2016.

Nu starter Skolebigården for begynderholdet, samt for øvrige medlemmer af Hammel og Omegns Biavlerforening i Skolebigården Klintholm, Vadstedvej 110, 8450 Hammel, alle dage 19,00.

April: Mandag den 18.- torsdag den 28.

Maj: Mandag den 9.- torsdag den 19.- mandag den 30.

Juni: Torsdag den 9.- lørdag den 18 Jordbær og Honningdag,- mandag den 20.- torsdag den 30.

Juli: Mandag den 11.- torsdag den 21.

August: Mandag den 1.- torsdag den 11.

Herefter følger en særlig plan for indvintring. Det er muligt at få et fornuftigt udbytte af kurset uden at møde op alle gange.

Aftenerne forløber i store træk med et teoretisk oplæg om, hvad der rent praktisk skal gøres under gennemgangen af bifamilierne, og afsluttes med en hyggelig snak om aftenens oplevelser og besvarelse af spørgsmål.

Som noget nyt har vi lånt et lokale på Klintholm, hvor foreningen sørger for kaffe og en honningmad, her håber vi at også øvrige medlemmer af foreningen vil møde op.

DSC_0084 DSC_0091

Del dette indlæg

Nyeste indlæg:

Oxalsyre, gløgg og æbleskiver

 Søndag den 10. december kl. 10 behandler vi bierne i skolebigården med oxalsyre.Behandlingen med oxalsyre gennemgåes og vises i praksis. Medlemmer der ønsker det, kan bestille

Læs mere »

Æblepressedag

Som det fremgår af vores kalender, har der været planlagt æblepressedag forskellige steder i Favrskov kommune her i efteråret. I et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening,

Læs mere »