Indvintring i Skolebigården

09.08.2016

5437198-cartoon-bee

Indvintringen af skolebigården er godt igang. Vi har fodret første gang. På torsdag den 11. aug. vil vi fodre anden gang. Sortere og pakke rammer klar til omsmeltning. Endvidere vil vi sætte etiketter på skolebigårdens forårshonning klar til salg.
Torsdag den 18. aug vil vi bekæmpe varroamiderne med myresyre. Denne aften kan medlemmer der ønsker det få udleveret gratis myresyre til behandling af egne bier op til 10 bifamilier.
I får myresyren udleveret i syrefast flaske, som i skal betale 10 kr. i depositum for. Flasken kan bruges år efter år. Ved tilbagelevering får i de 10 kr retur
I kan bestille myresyren på min mail: fjeldstedpoul@gmail.com, hvis i inden tirsdag den 16.aug oplyser, hvor mange bifamilier i har. Herefter får i udleveret myresyren i skolebigården torsdag den 18. aug. når vi har gennemgået, hvordan det anvendes.

Poul Fjeldsted

Del dette indlæg

Nyeste indlæg:

Et kig ind i Mjødens verden

Spændende medlemsarrangement torsdag den 6. oktober Et kig ind i Mjødens verden Brygmester og ejer af Gefion Bryghus, Benny Præstegaard, fortæller bl.a. om mjøden –

Læs mere »