Om foreningen

Hammel & Omegns Biavlerforening (HOB) er mødestedet for de lokale biavlere. Her kan nye biavlere lære at tage sig af de summende insekter og hvordan man sikre sig god honning. Mere garvede biavler kan hente nye inspiration og høre om den nyeste udvikling indenfor arbejdet med de gulstribede insekter.

HOB har en Skolebigård med ca. 8 bistader, 6 opstablingsstader og 2 trugstader. Fra sidst i april og til medio august er der møde i skolebigården ca. hver 10.dag, hvor vores instruktøre sammen med medlemmerne gennemgår staderne og følger biernes udvikling. Efter arbejdet i skolebigården slutter hver aften i vores mødelokale, hvor der bliver serveret kaffe og en franskbrød med honning, her er der tid til at drøfte emner og problemer omkring bierne.

Biavlerforeningen arrangerer også møder, kurser og udflugter, både alene og i samarbejde med naboforeningerne. Under alle arrangementerne er der god tid til en hyggelig bi-sludder og udveksling af erfaringer.

Hammel & Omegns Biavlerforeningen er en lokalforening under Danmarks Biavlerforening. Er du medlem af Danmarks Biavlerforening modtager du Tidsskrift om Biavl, som Danmarks Biavlerforening udgiver.

Hvis du er på Facebook kan du melde dig ind i vores gruppe som kun er for medlemmer af Hammel og Omegns Biavlerforening.

Facebook gruppen er en lukket gruppe for medlemmer af Hammel og Omegns Biavlerforening.
Siden kan bruges som inspiration,dele oplevelser om bierne eller hjælp til problemer omkring biavl.
Siden kan ikke bruges til at diskutere Hammel og Omegns Biavlerforening, her henvises til bestyrelsen eller generalforsamlingen.

Søg på Facebook: Hammel og Omegns Biavlerforening.

 

Bankforbindelse.

Arbejdernes Landsbank 5347 0244188

MobilePay 190626

Du kan melde dig direkte ind i foreningen via dette link.

Bestyrelsen
Bestyrelsen tager mod henvendelser og spørgsmål både fra nye og gamle medlemmer, kommende biavlere, pressen og andre nysgerrige. Bestyrelsen består af: