Om foreningen

Hammel & Omegns Biavlerforening er mødestedet for de lokale biavlere. Her kan nye biavlere lære at tage sig af de summende insekter og hvordan man sikre sig god honning. Mere garvede biavler kan hente nye inspiration og høre om den nyeste udvikling indenfor arbejdet med de gulstribede insekter.

Biavlerforeningen arrangerer også møder, kurser og udflugter, både alene og i samarbejde med naboforeningerne.

Under alle arrangementerne er der god tid til en hyggelig bi-sludder og udveksling af erfaringer. Hammel & Omegns Biavlerforeningen er en lokalforening under Danmarks Biavlerforening. Alle medlemmer modtager Tidsskrift om Biavl, som Danmarks Biavlerforening udgiver.

Hvis du er på Facebook kan du melde dig ind på en gruppe som kun er for medlemmer af Hammel og Omegns Biavlerforening.

Facebook gruppen er en lukket gruppe for medlemmer af Hammel og Omegns Biavlerforening.
Siden kan bruges som inspiration,dele oplevelser om bierne eller hjælp til problemer omkring biavl.
Siden kan ikke bruges til at diskutere Hammel og Omegns Biavlerforening, her henvises til bestyrelsen eller generalforsamlingen.

Søg på Facebook: Hammel og Omegns Biavlerforening.

Du kan melde dig direkte ind i foreningen via dette link.

Bestyrelsen
Bestyrelsen tager mod henvendelser og spørgsmål både fra nye og gamle medlemmer, kommende biavlere, pressen og andre nysgerrige. Bestyrelsen består af:

• Formand Poul Fjeldsted, Svostrupvej 23, 8883 Gjern,              23 21 89 94, fjeldstedpoul@gmail.com
  • Næstformand Carsten Madsen, Egealle 79, 8600 Silkeborg, 30 33 55 50, icm@email.dk
  • Kasser Nicolai Monberg Jespersen, Hornvej 24, 8883 Gjern, 22 79 96 77, hornvej24@gmail.com
  • Web-master og sekretær Paul Mikkelsen, Bjørnkærvej 16, 8471 Sabro,     61 31 64 09, paul.mikkelsen@mail.dk
  • Bjarne Overgaard, Hammelvej 12 8883 Gjern,                       29 26 70 57, overgaard.b@gmail.com
  • Suppleant Freddy Kristensen, Hesselhøjvej 3, 8600 Silkeborg, 29479305, ashilk.ak@gmail.com