Oxalsyrebehandling/bestilling af oxalsyre 10. december.

29.11.2017

Lørdag den 16. december kl. 10,00

DSC_0274

Oxalsyrebehandling i skolebigården
Lørdag den 16. december kl. 10 behandler vi bifamilierne i skolebigården med oksalsyre. Behandling med oxalsyre gennemgås og vises i praksis.
De medlemmer der ønsker det, kan i skolebigården få udleveret færdigblandet oxalsyre til behandling af egne bier, op til 10 bifamilier, hvis i pr. mail meddeler mig, hvor mange bifamilier i skal behandle. De der ikke selv har en tidligere udleveret syrefast flaske med, skal betale 10 kr. i depositum for en ny syrefast flaske.
Har du en rest myresyre i flasken afleverer du den bare med indhold. Af sikkerhedsmæssige grunde udleverer vi oxalsyre i flasker, hvorpå der står oxalsyre. Næste år kan du aflevere oxalsyreflasken i bytte for en flaske med myresyre.
Bestilling af oxalsyre skal ske senest onsdag den 13. dec på denne mail: fjeldstedpoul@gmail.com

DSC_0255

Del dette indlæg

Nyeste indlæg:

Oxalsyre, gløgg og æbleskiver

 Søndag den 10. december kl. 10 behandler vi bierne i skolebigården med oxalsyre.Behandlingen med oxalsyre gennemgåes og vises i praksis. Medlemmer der ønsker det, kan bestille

Læs mere »

Æblepressedag

Som det fremgår af vores kalender, har der været planlagt æblepressedag forskellige steder i Favrskov kommune her i efteråret. I et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening,

Læs mere »