Sælg egen honning på Åbyhøj Torv

Der er mulighed for alle medlemmer af HOB, at sælge egen honning, og andre af biernes produkter, på Åbyhøj Torv, hver lørdag kl. 09.00 – 13.00.

Det er et forholdsvis lille Torv, men det er rigtig hyggeligt at stå der sammen med andre stadeholdere, som hver især er med til at trække publikum til – hvilket giver et rigtig pænt salg af honning.

Det er et nyt torvemarked, der er etableret på Åbyhøj torv, og bestyrelsen for HOB har søgt og fået tilladelse til at sælge vores produkter hver lørdag i de næste tre måneder.

I et forsøg på at skabe interesse for muligheden, har bestyrelsen besluttet at betale for pladsen til mobilt gadesalg som det hedder. Det betyder, at det er gratis for foreningens medlemmer at stå der.

 

Er du interesseret i dette fantastiske tilbud, så kontakt formanden med forslag til dato.

 

Del dette indlæg

Nyeste indlæg:

Oxalsyre, gløgg og æbleskiver

 Søndag den 10. december kl. 10 behandler vi bierne i skolebigården med oxalsyre.Behandlingen med oxalsyre gennemgåes og vises i praksis. Medlemmer der ønsker det, kan bestille

Læs mere »

Æblepressedag

Som det fremgår af vores kalender, har der været planlagt æblepressedag forskellige steder i Favrskov kommune her i efteråret. I et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening,

Læs mere »