Sensorikaften omkring honning, mandag den 5. november

19.10.2018

Marie Behrens og Carsten Madsen har deltaget i et Sensorikkursus afholdt af DBF, de vil gerne videregive viden fra dette kursus omkring bedømmelse af honning. Aftenen afhodes mandag den 5. november klokken 19,00 i Gjern Kulturhus. Aftenen er for medlemmer af HOB. der kommer nærmere vedrørende tilmelding mm.

Hammel og Omegens Biavlerforening holder en aften med sensoriken omkring honning, en fortælling om hvordan man bedømmer honningen på smag og udseende. Du kan tage din egen honning med og få den bedømt af andre i foreningen. Der er præmie til den der får flest point.

 

Det er vigtigt at du læser indlægget i Bi-bladet fra sep. for at forstå hvad der ligger bag sensorikken og forståelsen af denne.

 

 Marie og Carsten

Del dette indlæg

Nyeste indlæg:

Oxalsyre, gløgg og æbleskiver

 Søndag den 10. december kl. 10 behandler vi bierne i skolebigården med oxalsyre.Behandlingen med oxalsyre gennemgåes og vises i praksis. Medlemmer der ønsker det, kan bestille

Læs mere »

Æblepressedag

Som det fremgår af vores kalender, har der været planlagt æblepressedag forskellige steder i Favrskov kommune her i efteråret. I et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening,

Læs mere »