Vejledning til oprettelse af login på HOB’s hjemmeside


 Alle foreningens medlemmer vil i uge 44 modtage en mail fra WordPress@hammel-bi.dk med et link til nulstilling af adgangskode.

Ønsker du at kunne se medlemslisten på Hammel og Omegns Biavlerforenings hjemmeside, er det nødvendigt at have et login, og det oprettes via den mail.

I mailen kan du se dit brugernavn. Foruden en adgangskode skal du bruge dit brugernavn eller din mailadresse, når du vil logge ind på Hammel og Omegns Biavlerforenings hjemmeside.

Du opretter din adgangskode således:

  • Tryk på linket i mailen.
  • Den side du kommer ind på, har allerede foreslået en ny adgangskode.

Vil du hellere have din egen kode, skriver du det i stedet for den foreslåede kode

– og tryk:  ”Gem adgangskode”.

På den næste side kan du trykke på ”Log ind” og herefter logge ind med dit brugernavn eller e-mailadresse og din nye adgangskode.

På hjemmesiden under Menu – Konto er det muligt at logge ind eller ud på hjemmesiden.

Når du er logget ind, kan du redigere din profil.

  • Undgå venligst at ændre indholdet i felterne med for- og efternavne samt ”ID” og ”Medlemskab”, men du må gerne rette evt. forkerte oplysninger / stavefejl.
  • Ønsker du at din adresse eller telefonnummer ikke skal fremgå af Medlemslisten (som i forvejen kun kan ses af foreningsmedlemmer der har et login), skal du under ”Rediger profil” sætte flueben ud for det ønskede.

Del dette indlæg

Nyeste indlæg:

Nyhedsbrev nr. 2, marts 2024

Hammel og Omegns Biavlerforening Nyhedsbrev nr. 2, marts 2024 Kære biavler Foråret er på vej – bierne er aktive på de luneste marts dage og

Læs mere »