Vil du med til Aarhus Food Festival d. 1. – 3. september 2023?

Igen i år har Danmarks Biavlerforening (DBF) opfordret Hammel og Omegns Biavlerforening (HOB), sammen med Aarhus og Omegns Biavlerforening og Moesbi fra Odder, til at deltage med en stand ved Aarhus Food Festival, der afholdes 1. – 3. september, ved Tangkrogen i Aarhus.

Og det vil vi gerne, da det giver en spændende mulighed for at profilere biernes produkter, biernes bestøvning og biernes spændende verden, og desuden er der også mulighed for at tiltrække andre bi-interesserede til at deltager i vores kommende begynderkurser.

Hvis du melder dig til at stå i standen, skal du formidle din viden og glæde ved biernes verden til standens besøgende. DBF leverer brochure, bannere, og andet materiale, der skal bruges disse 3 dage.

DBF betaler indgangsbilletten og forplejning for dem der melder sig til en 4 – 6 timers vagt i standen. Planen er at der skal være mindst 3 på vagt samtidig, og HOB skal derfor gerne stille med 6 personer i alt.

Tiderne på vagtskemaer ser således ud:

Fredag d. 1.9

  • 8 – 14, inkl. opsætning af stand. 
  • 14 – 19

Lørdag d. 2.9

  • 10 – 14
  • 14 – 19

Søndag d. 3.9

  • 10 – 14
  • 14 – 18, inkl. nedtagning af stand.

Er du interesseret?

Så kontakt vores formand Poul Fjeldsted på fjeldstedpoul@gmail.com senest d. 20.08.2023.

https://www.foodfestival.dk/

Del dette indlæg

Nyeste indlæg:

Oxalsyre, gløgg og æbleskiver

 Søndag den 10. december kl. 10 behandler vi bierne i skolebigården med oxalsyre.Behandlingen med oxalsyre gennemgåes og vises i praksis. Medlemmer der ønsker det, kan bestille

Læs mere »

Æblepressedag

Som det fremgår af vores kalender, har der været planlagt æblepressedag forskellige steder i Favrskov kommune her i efteråret. I et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening,

Læs mere »