Sommergrill på Klintholm

14.05.2018

Sommergrill

Hammel og omegns biavlerforening inviterer til grill og hygge den 9.juni kl. 18.00. Medlemmer med familie og børn mødes på Klintholm, samme sted som skolebigården er placeret.

Grillmiddagen er i år spidstegt lam med tilbehør. Vi forventer at kunne gå til bords kl. 18.00, men det vil være rigtig dejligt hvis I kom før. Man får en voldsom appetit når man ser det ”store dyr” rotere på grillspydet. Det er også her, før middagen, du får mulighed for at udveksle ”grillerfaringer” med kokken. Det kan allerede nu røbes, at bla. honning indgår i marinaden som lammet ofte dryppes i.

Vi glæder os rigtig meget til at se Biavlere fra foreningen, deres ægtefælder og børn til årets store grillfest.

Det vil være en kæmpe hjælp hvis du medbringer service (kniv, gaffel, glas og tallerken) og at du tager det med hjem efter brug. Vi vil så sørge for velstegt lam med spændende tilbehør, dejlige rødvine og kolde øl og vand.

Prisen for middagen er 100 kr. for voksne, halv pris for børn, og så laver vi også kaffe. Medbring gerne din favorit kage som kan ”sættes” på kaffekagebordet.

Foreningen indkøber rødvin/øl og sodavand som vi sælger videre til meget fair priser.

Vi glæder os til at se jer alle, og vi vil meget meget gerne, at i svarer tilbage om i deltager, senest den 22. maj.  På mail fjeldstedpoul@gmail.com eller tlf. 23218994

Du kan allerede nu indbetale for deltagelse på MobilPay nr. 23218994, skriv navn og antal.

Sommerhilsner

Hammel og omegns Biavlerforening

Del dette indlæg

Nyeste indlæg: