Basiskursus i biavl 2017 på Dalum Landbrugsskole

10.12.2016.

Se hele kursusprogrammet her.

Et kursus for dig,
der som biavler vil udover begynderstadiet
og lære mere …
Kurset henvender sig til alle biavlere – både jer, der har biavl som hobby med nogle få stader – og jer, der har biavl som erhverv eller som arbejder hen imod at blive erhvervsbiavler. Kort sagt henvender kurset sig til alle, der ønsker at få håndværket som biavler helt ind under huden.
Hvor omfattende er det – og hvor holdes det?
Kurset er sammenlagt på ca. 50 timer og holdes på Dalum Landbrugsskole i Odense. For at gøre deltagelsen mere overkommelig, er kurset delt i to dele.
Del I er på ca. 30 timer, fordelt over to weekender. Del II er på ca. 20 timer
og holdes i en forlænget weekend, fra fredag kl. 10 til søndag kl. ca. 15.
Hvad lærer jeg på kurset?
Underviserne på kurset er alle meget kompetente indenfor de emner, de underviser i. Kurset vil derfor give dig en række kompetencer indenfor biavl og honningproduktion, så du får en dybere indsigt i arbejdet med bierne.
Du får en større sikkerhed i dit daglige arbejde, og du får mulighed for at forøge udbyttet i din bigård. Du får større forståelse for biernes biologi og levevis, og du får en større viden om honning – en viden, du kan bruge i markedsføringen af dine produkter.
Hvornår er næste kursus – og hvad koster det?
Del I – A holdes lørdag, den 21. og søndag, den 22. januar 2017, og
Del I – B lørdag, den 11. og søndag, den 12. marts 2017.
Kursusdel I (A + B) koster 4.150 kr. for undervisning og ophold på Dalum Landbrugsskoles kursusafdeling, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S.
Tilmelding
Du kan tilmelde dig til kursuskoordinator Majken Helsgaard på mail: mh@dalumls.dk eller på tlf. 66 13 21 30. Majken kan også svare på evt. spørgsmål og sende dig et program, hvis du ønsker det.

Del dette indlæg

Nyeste indlæg:

Et kig ind i Mjødens verden

Spændende medlemsarrangement torsdag den 6. oktober Et kig ind i Mjødens verden Brygmester og ejer af Gefion Bryghus, Benny Præstegaard, fortæller bl.a. om mjøden –

Læs mere »