Vi var nomineret til årets lokalforening indenfor biavl.dk – og andet nyt

I år har Hammel og Omegns Biavlerforening prøvet noget helt nyt – foreningen var nemlig nomineret til “Årets lokalforening” under Danmarks Biavlerforening. Det er ret flot, og det er på sin plads at takke Susanne Bengtson og Gert Aamand for at indstille foreningen.

Læs deres flotte indstilling her (klik på nedenstående link) : 

Indstilling af Hammel og Omegns Biavlerforening til Årets lokale biavlerforening

Susanne og Gert havde reageret på Danmarks Biavlerforenings konkurrence:  “Har du et godt forslag til hvilken lokalforening, der fortjener at få den nye titel i 2023, så send din indstilling på mail til dansk@biavl.dk mærket ”Årets lokalforening” senest den 15. marts. Alle kan indsende forslag med begrundelse for indstillingen.

Trods det flotte arbejde, var det desværre ikke Hammel og Omegns Biavlerforening der løb med sejren, men derimod Haderslev og Omegns Biavlerforening, som vi selvfølgelig ønsker tillykke. På Danmarks Biavlerforenings Facebookside, under d. 22 april, kan man se Haderslev og Omegns Biavlerforening modtage et diplom og et kilo frø af den afgående formand for Danmarks Biavlerforening, Arne T. Henriksen. Det skete ved foreningens generalforsamling.

…måske Hammel og Omegns Biavlerforening aldrig vil kunne komme i betragtning til dette diplom, da vi normalt afholder generalforsamling i Januar… 

Og nu vi er ved nyheder, så husk at:

Del dette indlæg

Nyeste indlæg: