Myresyrebehandling i Skolebigården

31.08.2015

Kære medlemmer af HOB

Nu er tempraturen ved at være så tilpas lav, at vi kan behandle med myresyre. Vi har valgt at den første behandling skal foretages torsdag den 3. sept. kl 19 i skolebigården.

Herefter behandler vi også bierne med myresyre de tre næste aftener 4., 5., og 6. sept. kl. 19. Hvis det f.eks på grund af vejret bliver nødvendig at flytte tidspunktet får i besked på mail, så husk at læse mail inden i kører hjemme fra.

Det vigtigste er, at i er med den første aften, hvor det hele forberedes og de kursister der ønsker det kan få udleveret myresyre til egne bier, max 10 familier. Husk at meddele Flemming pr. mail, flemt@fiberpost.dk hvor mange familier i har, som skal behandles.

Vh

Poul

Del dette indlæg

Nyeste indlæg:

Oxalsyre, gløgg og æbleskiver

 Søndag den 10. december kl. 10 behandler vi bierne i skolebigården med oxalsyre.Behandlingen med oxalsyre gennemgåes og vises i praksis. Medlemmer der ønsker det, kan bestille

Læs mere »

Æblepressedag

Som det fremgår af vores kalender, har der været planlagt æblepressedag forskellige steder i Favrskov kommune her i efteråret. I et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening,

Læs mere »