Generalforsamling d. 29.01.2024

Sidste mandag i januar måned blev der afholdt den ordinære generalforsamling. Der var pænt fremmøde, over 20 medlemmer var mødt op – og som sædvanligt var det vældig hyggeligt.

Og her er det nok på sin plads at slå et slag for hvis du går og overvejer at blive biavler, og ikke helt ved om det er noget for dig – så er Hammel og Omegns Biavlerforening det helt rigtige sted at starte ved at melde sig ind og snuse til hvad det er.
Klik på denne side for at se mere: Bliv biavler

 

Nu skal dette indlæg ikke være et referat fra mødet – når referatet er klar, vil det kunne findes under  Arkiv – Generalforsamlinger  her på hjemmesiden. Men et af punkterne på mødets dagsorden var selvfølgelig valg af medlemmer til bestyrelsen. Og i år var det lidt specielt da der var 3 bestyrelsesmedlemmer, foruden formanden, som ikke modtog genvalg – heldigvis var der ikke de store vanskeligheder med at finde nye kræfter til at overtage.

Stort tak til alle afgående, siddende og ikke mindst de nye medlemmer af vores bestyrelse.

Den afgående formand, Poul Fjeldsted, har været formand i mange år, og har i den periode medvirket til at modernisere klubben og fordoble medlemsantallet – og Paul Mikkelsen holdt i den forbindelse en lille tale, og der var lidt kurve til de afgående bestyrelsesmedlemmer.

Del dette indlæg

Nyeste indlæg: