Årets første skolebigårdsaften

Torsdag d. 25.04.2024 var årets første skolebigårdsaften på Klintholm

– kan du ikke huske hvilke dage der er skolebigård, så klik på kalender her på hjemmesiden. Og vil du også se billeder fra hvad der f.eks. sker på vores skolebigårds-aftener mv., så kan du klikke på Menu – Gallerier – Galleri og udforske aktiviteterne i vores dejlige klub.

Denne aften i skolebigården var speciel, blandt andet fordi der var så koldt. Af samme grund skulle der ikke åbnes til yngellejet, men kun kigges hurtigt til familierne, rense bundene og se om der evt. var nogle stader der skulle have en ekstra kasse på.

Og selvom billedet er lidt dårligt belyst (vil du se det bedre, så gå i Galleri og find billedet der), kan der måske ses at denne familie fylder de fleste rammer helt ned til bunden af rammerne, og er bestemt klar til en kasse mere. Kassen sættes ovenpå med et stykke avis mellem de to kasser.

Aftenen var også speciel fordi det var dagen før Bededag (som jo ikke rigtig findes mere…???) og Kate havde sørget for Varme Hveder – så det var rigtig dejligt!

På billedet ses også vores Diplom som Årets Lokalforening, som vores formand Gert havde med hjem fra Generalforsamlingen i Dansk Biavler Forening.

Vil du vide mere om hvordan vi fik dette diplom, så læs det tidligere opslag her på hjemmesiden.

Sidst men ikke mindst var aftenen speciel fordi formanden holdt en lille tale i anledning af det nydelige diplom, men vi blev også opdateret med en del andre nyheder på Bi-området

Desuden var der en opfordring til alle (undtagen årets nybegyndere der har nok andet at tænke på) til at deltage i vores Behovsbaserede  Varroabekæmpelsesforsøg igen i år – det er meget lærerigt. Mere information om dette senere.

Husk også at reservere datoen d. 17.08.2024 hvor foreningen skal på sommerudflugt til Mikkels Honning og Hornslet Bybier. Det bliver rigtig spændende og hyggeligt.

Med diplomet og æren fulgte en pose med 2 kg Pollen- og nektarblanding frø. Disse er blevet fordelt i mindre poser, så alle foreningens medlemmer kan få del i det.

Del dette indlæg

Nyeste indlæg: